Groepsaccommodatie tot 12 pers.

Huiskamer "Schapenstal"

Deze prachtige sfeervolle huiskamer “Schapenstal” is de Hoofdresidentie voor een groepsverblijf tot 12 personen, met de bijbehorende Bungalow’s “Nachtegaal”  en “Roodborstje”

Natuurlijk is er ook een sanitaire ruimte. Deze heeft een toilet, urinoir en douche ruimte, en er is ook nog een  2 persoons slaapkamer aanwezig.

Deze 4- 5 pers. vakantiebungalow’s  “Roodborstje en “Nachtegaal” is onder een dak en is uniek gelegen.  Luxe, comfort en privacy. Er is aan alles gedacht om u van een heerlijke vakantie of weekendje uit te laten genieten.

Bungalow "Nachtegaal" en "Roodborstje"
Prieel op het beschutte terras

Aansluitend bij de Schapenstal het beschutte terras van 100 m2, die voorzien is van een overdekt prieel van 4 x 6,5 meter, waar je met een grote groep heerlijk kunt zitten en er is dan nog voldoende ruimte over voor de barbecue en buitenkachel.

Vanuit het terras kom je via openslaande terrasdeuren in een sfeervolle huiskamer met een gezellige haard, een open keuken die voorzien is van een koelkast, vaatwasser en een 5 pits-fornuis met oven.

5 pits-fornuis met oven
Paadje met pergola

Centraal tussen de verblijven vindt u de terrassen en de gemeenschappelijke speelweide.
Vanaf de bungalow’s is er een prachtig aangelegd pad met pergola’s die u de weg wijst naar de Schapenstal. Allereerst kom je langs een picknicktafel, verscholen tussen de knotwilgjes, waar je knus en intiem kunt verblijven.

Faciliteiten:

Ook aan de kinderen is gedacht:

Check prijs en beschikbaarheid voor Groepsaccommodatie tot 12 pers.

Aankomst:

Vertrek:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken ...

×
Accommodation 1

Vul uw gegevens in

Loading summary...

 

Algemene voorwaarden

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

Even geduld

 

Beschikbaarheid:

Bezet