Groepsaccommodatie tot 20 pers.

Huiskamer "Schapenstal"

Deze prachtige sfeervolle huiskamer “Schapenstal” is de Hoofdresidentie voor een groepsverblijf tot 20 personen, met de bijbehorende Bungalow’s “Nachtegaal”  en “Roodborstje” en het 8 pers. chalet “Vogelnest”.

Natuurlijk is er ook een sanitaire ruimte. Deze heeft een toilet, urinoir en douche ruimte, en er is ook nog een  2 persoons slaapkamer aanwezig.

Deze 4-5 pers.  vakantiebungalow’s  “Roodborstje” en “Nachtegaal” is onder een dak en is uniek gelegen.  Luxe, comfort en privacy. Er is aan alles gedacht om u van een heerlijke vakantie of weekendje uit te laten genieten.

Bungalow "Nachtegaal" en "Roodborstje"
chalet "Vogelnest" 8 pers.

U krijgt onmiddellijk een heerlijk vakantiegevoel en zult zich beslist thuis voelen in deze riante vakantiewoning “Vogelnest” met zijn vier slaapkamers. Het Vogelnest biedt veel ruimte en heeft een prachtige uitstraling.

Voor het plaatsen van een kinderbedje is er voldoende plaats.

Aansluitend bij de Schapenstal het beschutte terras van 100 m2, die voorzien is van een overdekt prieel van 4 x 6,5 meter, waar je met een grote groep heerlijk kunt zitten en er is dan nog voldoende ruimte over voor de barbecue en buitenkachel.

Prieel op het beschutte terras
5 pits-fornuis met oven

Centraal tussen de verblijven vindt u de terrassen en de gemeenschappelijke speelweide. Het hele complex staat tot uw beschikking.
Vanuit het terras kom je via openslaande terrasdeuren in een sfeervolle huiskamer met een gezellige haard, een open keuken die voorzien is van een koelkast, vaatwasser en een 5 pits-fornuis met oven.

Vanaf de bungalow’s is er een prachtig aangelegd pad met pergola’s die u de weg wijst naar de Schapenstal. Allereerst kom je langs een picknicktafel, verscholen tussen de knotwilgjes, waar je knus en intiem kunt verblijven.

Paadje met pergola

Faciliteiten:

Ook aan de kinderen is gedacht:

Check prijs en beschikbaarheid voor Groepsaccommodatie tot 20 pers.

Aankomst:

Vertrek:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken ...

×
Accommodation 1

Vul uw gegevens in

Loading summary...

 

Algemene voorwaarden

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

Even geduld

 

Beschikbaarheid:

Bezet