Nachtegaal (4 pers. Bungalow)

Deze  vakantiebungalow is onder een dak met het Roodborstje en is uniek gelegen.  Luxe, comfort en privacy. Er is aan alles gedacht om u van een heerlijke vakantie of weekendje uit te laten genieten.

Via de parkeerplaats loopt er een door groen afgescheiden paadje naar de afzonderlijke ingangen van de bungalows. Bij binnenkomst straalt de schoonheid en prachtige afwerking van deze verblijven je tegemoet. Op de begane grond bevindt zich de hal, die een portaal is naar de sanitaire ruimten, een slaapkamer, de keuken, en de trap naar de bovenverdieping. Er is een ruim toilet, en de badkamer heeft een royale douche met badmeubel. Tegenover de badkamer is een tweepersoons slaapkamer met wastafel en spiegel, boxspringbedden, en een linnen- annex kledingkast.

Vanuit de hal leidt een glazen deur naar de open keuken – eethoek – woonkamer. De keuken is van alle luxe voorzien inclusief een vaatwasser.  Vanuit deze ruimte heeft u een wijds uitzicht over het landschap en via de terrasdeuren kunt u zo naar buiten lopen. Het terras ligt aan een grote tuin met uitzicht op de velden.

Op de bovenverdieping vindt u een tweede toilet, een wasportaal met wasmachine, en een tweede tweepersoons slaapkamer met aaneengesloten boxspringbedden. Ook hier is een wastafel met spiegel, en er is desgewenst een kinderbedje aanwezig. Vanuit deze slaapkamer heeft u ook zicht op het wijdse landschap en het coulissen landschap.

Faciliteiten:

Ook aan de kinderen is gedacht:

Check prijs en beschikbaarheid voor Nachtegaal (4 pers. Bungalow)

Aankomst:

Vertrek:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken ...

×
Accommodation 1

Vul uw gegevens in

Loading summary...

 

Algemene voorwaarden

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

Even geduld

 

Beschikbaarheid:

Bezet