Het vogelnest (8-pers. Chalet)

Het Vogelnest (8 pers. Chalet)

U krijgt onmiddellijk een heerlijk vakantiegevoel en zult zich beslist thuis voelen in deze riante vakantiewoning met zijn vier slaapkamers. Het Vogelnest biedt veel ruimte en heeft een prachtige uitstraling.

Via het beschutte terras komt u binnen in een ruimte hal, die uitkomt in het midden van het huis. Daar vindt u de open keuken, annex eethoek en woonkamer. De keuken is van alle moderne gemakken voorzien en de eethoek is ingericht met een grote ovale eettafel en acht stoelen. Aansluitend bevindt zich de zitkamer met relax-stoelen en tweezitsbanken, de TV en de DVD-speler.

In de zijvleugels van het huis bevinden zich twee royale twee-persoons slaapkamers van 3 bij 5 meter. De slaapkamers zijn voorzien van aaneen-gesloten boxspring bedden. Desgewenst kunt u beschikken over een extra kinderbedje. Eén van de slaapkamers heeft een eigen wastafel en een omsloten terras, waar u ongestoord kunt zonnen.

De toilet- en doucheruimte voorzien van een modern dubbel badmeubel, met een aangrenzende berging annex wasruimte, is te bereiken via de hal en via één van de slaapkamers. In de berging vindt u nog extra twee aparte wastafels en de wasmachine.